Začněte netradičně odpočívat

Máte dospívající děti? Nebo snad ještě nedorostly do pubescentního věku? V podstatě je úplně jedno, jakou věkovou hranici dosáhly. Sedací vaky pro děti může používat celá rodina!

zelený bean bag
Když se rozhlédnete po dětském pokoji a dokážete se v tu chvíli vžít do role Vašeho dítěte, pak zcela jistě najdete pro takový odpočinkový set místo. Umíte si představit, jaké nadšení bude provázet tento typ dárku?
Dokonce se může stát, že se o posezení na vaku pro děti začnou dohadovat i dospělí!

pruhovaný bean bag

Čím to je, že jsou tak v kurzu?

1. Vypadají prostě báječně, protože jsou dvoubarevné.
2. Snadno se udržují v čistotě.
3. Dají se doplňovat polystyrenovými kuličkami podle potřeby.
4. Výborně se na nich relaxuje.

A v neposlední řadě se jedná o netradiční typ odpočívadla, který hravě nahradí křeslo, nebo sedací soupravu. Takže ani dospělí nepohrdnou. A kromě toho se dají lehce přenášet z místnosti do místnosti.

Budete originální
V zájmu zachování klidu a pohody v rodině bude nejlepší, když si promyslíte skutečnost, zda by nebylo lepší pořídit tuto netradiční „pohovku“ každému členovi rodiny.

Znáte přece situace, kdy se Vaše děti dokážou dohadovat o maličkostech celé dlouhé hodiny. Umíte si snad představit, co by s nimi udělal jeden sedací vak v jejich dětském pokoji! To by vznikly boje!
Když jich pořídíte víc, předejdete tak dohadům a nekonečným sporům o jedno spočinutí na tak příjemném vaku. Nebo byste snad chtěli vyvěsit rozvrh používání?
A když už se rozhodnete udělat radost všem svým potomkům, rozhodně preferujte různou barevnost jednotlivých vaků. Aby se dalo dokonale poznat, čí je který!

Když to shrneme, tak dojdeme k názoru, že dětský vak na sezení patří k těm dárkům, které udělají radost, ale také potěší svou originalitou!