Barvy semaforu v interiéru

Jasně červená barva v interiéru je barva signalizace. Zkuste využít výraznosti této syté barvy a přeneste si ji například do kuchyně, anebo do koupelny. Výrazná žlutooranžová barva vám zcela jistě dodá pozitivní myšlenky a veselí. Zároveň vás nabije potřebnou energií, kterou ve vás probudí pohled na prvky ve vašem interiéru. Veselé žluté provedení bydlení se bude nejlépe vyjímat v ložnici. Do ložnice si ji tak můžete pořídit například prostřednictvím žlutého povlečení, nebo lustru, coby symbol přípravy na vaši celodenní cestu. Ve žlutooranžové barvě jsou také působivé předsíňové lavice, anebo botníky. Do kuchyně a předsíně se kromě červené výrazné barvy hodí také barva zelená.
barevné kapaliny

v  Velmi výrazné semaforové barvy jsou vhodné do místností, které si přejeme zdůraznit a také jasně oddělit od zbytku našeho interiéru, například tím, že vymalujeme hlavní stěnu jedné místnosti výraznou barvou.
talířky pod šálkem

Dekorace v semaforových barvách

Pokud máte raději umírněnější vzhled a barvy v interiéru, zkuste tyto semaforové výrazné signalizační barvy přidat do vašeho bydlení prostřednictvím dekorací. Veselá barevnost semaforu totiž skvěle ozvláštní i byt, který je zařízený v přísně minimalistickém stylu.
v  Použijete-li alespoň jednu z těchto výrazných semaforových barev v interiéru, postačí to k tomu, aby v něm tato barva vytvořila pocit konečného a celistvého prostoru. Právě takové barvy totiž dokáží prostor interiéru a jeho jednotlivé komponenty, společně s nábytkem, textiliemi a také dekoracemi nevtíravě sjednotit.
cukrové lízátka

Ta správná barva

Pokud nemáte hned jasno v tom, jakou barvu semaforu zvolit, je možné inspiraci načerpat kupříkladu:
z vašeho oblíbeného kusu nábytku
oblíbeného uměleckého díla
výrazného koberečku ve vašem bydlení
polštářku na sedací soupravě
Barvu, podle které se rozhodnete vyladit celý zbytek vašeho interiéru, je ideální zvolit podle nějakého detailu ve vašem bydlení.